Utolsó kommentek:

Pia Richel 2020.07.31. 07:07:29

Wow sieht lecker aus! Ich denke das Thema plf würde euch auch interessieren. sciencing.evonik.com/plf/

Bejegyzés: Gasztrosokkoló

Vipera01 2018.12.17. 16:32:32

Alapos és részletes cikk, nem kis munka lehetett megszerkeszteni!
Gratulálok!

Bejegyzés: A világ legjobb marhahúsai

Pierr Kardán 2018.12.17. 08:47:20

Mit jelent az, hogy ezeket a marhákat speciális körülmények között tartják? A képeken úgy látom, hogy pont úgy kimennek a legelőre, mint itthon, pont úgy állnak a sz.rban, mint itthon, pont úgy vannak bekötve a jászol elé, mint itthon...

Egy tehén egy nap 10-20 liter vizet iszik meg (a takarmány víztartalmától függően), hogy ehhez adnak fél liter sört, az lófütty.

Bejegyzés: A világ legjobb marhahúsai

Tamás Gergely 2018.05.26. 19:54:41

@paráznabillegető: köszi ☺️ érdemes Őket kipróbálni.

Bejegyzés: Amit nem hagyhatsz ki idén

paráznabillegető 2018.05.26. 18:57:59

á, bazmeg... de jól nézd ki mind.
csodás.
jó cikk.

Bejegyzés: Amit nem hagyhatsz ki idén

Tamás Gergely 2018.02.06. 11:16:06

Kedves Csíkosmami, persze ha az ember egy ilyen hosszú cikket ír, ejt híbákat, amelyeket huszadik átolvasásra sem fog észrevenni. Elnézést kérünk, és amit észreveszünk javítjuk.

Bejegyzés: Gasztrosokkoló: Salt Bae, és ami mögötte van

Csíkosmami 2018.02.06. 00:58:55

Johnny Deep, Salt Bean, keresztüz, áltaál ... Ráfér a cikkre egy kis helyesírásellenőrzés.

Bejegyzés: Gasztrosokkoló: Salt Bae, és ami mögötte van

Szaktanár 2017.11.27. 18:42:25

@Crossroad: a logikádat követve a saját magam által készített pizzára van jogom ketchupot tenni :)

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

Crossroad 2017.11.27. 18:08:49

@Republic Forever!: Van összefüggés az étel íze (ízhatása) és a tészta alakja között. Szóval nem teljesen mindegy. Én speciel ragút sosem ennék sem pennével, sem más üreges tésztával, míg egy milánói jellegű sugot szinte kizárólag ilyennel tudok elképzelni. Ízlés kérdése, de a hagyományaira majd minden nemzet háklis :)

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.11.27. 13:58:19

Nem indegy, hogy milyen tésztával eszi az ember?? A ragu-n van a hangsúly. Attól bolognai a bolognai.

Tagliatellével, pennével v. mással elfogadott, spagettivel szentségtörés?

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

nyünyüge 2017.11.27. 13:25:49

gyengébbek kedvéért nem ártana a zellert szárzellerre javítani.

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

Crossroad 2017.11.27. 11:27:12

@Szaktanár: A halálom a ketchup a kész kajákra. Valaki órákat tölt az étel fűszerezésével, finomra hangolásával, aztán jön egy barbár és rányom egy bolti, előre kevert szószt... Ez igaz a pizzára is!

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

Crossroad 2017.11.27. 11:24:28

@Zsíros Bödön: Az olaszok a legritkább esetben használnak egyszerre ennyi fűszert, pláne egymáshoz ennyire közel álló zöldfűszereket. Én a magam részéről eddig is így főztem, azzal a különbséggel, hogy rozmaring helyett oreganot használok.

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

Szaktanár 2017.11.27. 10:06:22

mindig is főben járó bűnnek tartottam a ketchupot a bolognain, meg a hasonló ételeken. mondjuk a pizzán oké, bár egy olasz ezért is leköpne.

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2017.11.27. 08:54:50

@Zsíros Bödön: az eredeti raguban semmilyen fűszer nincs, a rászórt parmezán adja meg a plusz ízt.

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

balfaszcsaszar 2017.11.27. 08:28:58

nem teljesen, de majdnem

ricette.giallozafferano.it/Ragu-alla-bolognese.html

@Zsíros Bödön: vagy csak rozmaring vagy csak bazsalikom vagy csak oregáno az olasz konyha szerint

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

Zsíros Bödön 2017.11.27. 07:58:44

Bazsalikom (még egy nagyon pici oregano is) szerintem alap egy bolognai raguban, kíváncsi vagyok így milyen lehet az íze.

Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában

Attilajukkaja 2017.11.10. 13:54:20

Szerettem a Két éhes olasz /Two Greedy Italians/ c. műsort. Sajnálom, hogy elment.

Bejegyzés: Egy éhes olasz, a mennyek konyhájában. Antonio Carluccio emlékére

#GASZTROWORLD

Beszámolók, riportok, a hazai és a nemzetközi gasztronómia világából!

Friss topikok

süti beállítások módosítása