Mit jelent az, hogy ezeket a marhákat speciális körülmények között tartják? A képeken úgy látom, hogy pont úgy kimennek a legelőre, mint itthon, pont úgy állnak a sz.rban, mint itthon, pont úgy vannak bekötve a jászol elé, mint itthon...
Egy tehén egy nap 10-20 liter vizet iszik meg (a takarmány víztartalmától függően), hogy ehhez adnak fél liter sört, az lófütty.
Kedves Csíkosmami, persze ha az ember egy ilyen hosszú cikket ír, ejt híbákat, amelyeket huszadik átolvasásra sem fog észrevenni. Elnézést kérünk, és amit észreveszünk javítjuk.
@Republic Forever!: Van összefüggés az étel íze (ízhatása) és a tészta alakja között. Szóval nem teljesen mindegy. Én speciel ragút sosem ennék sem pennével, sem más üreges tésztával, míg egy milánói jellegű sugot szinte kizárólag ilyennel tudok elképzelni. Ízlés kérdése, de a hagyományaira majd minden nemzet háklis :)
@Szaktanár: A halálom a ketchup a kész kajákra. Valaki órákat tölt az étel fűszerezésével, finomra hangolásával, aztán jön egy barbár és rányom egy bolti, előre kevert szószt... Ez igaz a pizzára is!
@Zsíros Bödön: Az olaszok a legritkább esetben használnak egyszerre ennyi fűszert, pláne egymáshoz ennyire közel álló zöldfűszereket. Én a magam részéről eddig is így főztem, azzal a különbséggel, hogy rozmaring helyett oreganot használok.
Beszámolók, riportok, a hazai és a nemzetközi gasztronómia világából!
Keresés
Friss topikok
Pia Richel:
Wow sieht lecker aus! Ich denke das Thema plf würde euch auch interessieren. sciencing.evonik.com/... (2020.07.31. 07:07)Gasztrosokkoló
Vipera01:
Alapos és részletes cikk, nem kis munka lehetett megszerkeszteni!
Gratulálok! (2018.12.17. 16:32)A világ legjobb marhahúsai
Tamás Gergely:
@paráznabillegető: köszi ☺️ érdemes Őket kipróbálni. (2018.05.26. 19:54)Amit nem hagyhatsz ki idén
Tamás Gergely:
Kedves Csíkosmami, persze ha az ember egy ilyen hosszú cikket ír, ejt híbákat, amelyeket huszadik ... (2018.02.06. 11:16)Gasztrosokkoló: Salt Bae, és ami mögötte van
Pia Richel 2020.07.31. 07:07:29
Bejegyzés: Gasztrosokkoló
Vipera01 2018.12.17. 16:32:32
Gratulálok!
Bejegyzés: A világ legjobb marhahúsai
Pierr Kardán 2018.12.17. 08:47:20
Egy tehén egy nap 10-20 liter vizet iszik meg (a takarmány víztartalmától függően), hogy ehhez adnak fél liter sört, az lófütty.
Bejegyzés: A világ legjobb marhahúsai
Tamás Gergely 2018.05.26. 19:54:41
Bejegyzés: Amit nem hagyhatsz ki idén
paráznabillegető 2018.05.26. 18:57:59
csodás.
jó cikk.
Bejegyzés: Amit nem hagyhatsz ki idén
Tamás Gergely 2018.02.06. 11:16:06
Bejegyzés: Gasztrosokkoló: Salt Bae, és ami mögötte van
Csíkosmami 2018.02.06. 00:58:55
Bejegyzés: Gasztrosokkoló: Salt Bae, és ami mögötte van
Stenonis 2018.01.21. 14:04:38
Bejegyzés: Elment a modern konyha atyja, Paul Bocuse (1926 - 2018)
Sexual Harassment Panda 2018.01.21. 10:50:48
Bejegyzés: Elment a modern konyha atyja, Paul Bocuse (1926 - 2018)
Szaktanár 2017.11.27. 18:42:25
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
Crossroad 2017.11.27. 18:08:49
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
Lesz még Magyar Köztársaság 2017.11.27. 13:58:19
Tagliatellével, pennével v. mással elfogadott, spagettivel szentségtörés?
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
nyünyüge 2017.11.27. 13:25:49
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
Crossroad 2017.11.27. 11:27:12
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
Crossroad 2017.11.27. 11:24:28
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
Szaktanár 2017.11.27. 10:06:22
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2017.11.27. 08:54:50
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
balfaszcsaszar 2017.11.27. 08:28:58
ricette.giallozafferano.it/Ragu-alla-bolognese.html
@Zsíros Bödön: vagy csak rozmaring vagy csak bazsalikom vagy csak oregáno az olasz konyha szerint
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
Zsíros Bödön 2017.11.27. 07:58:44
Bejegyzés: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
Attilajukkaja 2017.11.10. 13:54:20
Bejegyzés: Egy éhes olasz, a mennyek konyhájában. Antonio Carluccio emlékére