#GASZTROWORLD - Utolsó kommentek
blfr8@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://eszaktour.blog.hu/2018/06/02/gasztrosokkolo/full_commentlist/1#c38758172
Válasz erre: Gasztrosokkoló
2020-07-31T07:07:29+02:00
2020-07-31T07:07:29+02:00
Pia Richel
http://blog.hu/user/1545772
Wow sieht lecker aus! Ich denke das Thema plf würde euch auch interessieren. <a rel="nofollow" href="https://sciencing.evonik.com/plf/">sciencing.evonik.com/plf/</a>
https://eszaktour.blog.hu/2018/12/16/a_vilag_legjobb_marhahusai/full_commentlist/1#c36333520
Válasz erre: A világ legjobb marhahúsai
2018-12-17T16:32:32+01:00
2018-12-17T16:32:32+01:00
Vipera01
http://blog.hu/user/371451
Alapos és részletes cikk, nem kis munka lehetett megszerkeszteni!<br />
Gratulálok!
https://eszaktour.blog.hu/2018/12/16/a_vilag_legjobb_marhahusai/full_commentlist/1#c36330452
Válasz erre: A világ legjobb marhahúsai
2018-12-17T08:47:20+01:00
2018-12-17T08:47:20+01:00
Pierr Kardán
http://blog.hu/user/336941
Mit jelent az, hogy ezeket a marhákat speciális körülmények között tartják? A képeken úgy látom, hogy pont úgy kimennek a legelőre, mint itthon, pont úgy állnak a sz.rban, mint itthon, pont úgy vannak bekötve a jászol elé, mint itthon...<br />
<br />
Egy tehén egy nap 10-20 liter vizet iszik meg (a takarmány víztartalmától függően), hogy ehhez adnak fél liter sört, az lófütty.
https://eszaktour.blog.hu/2018/05/25/amit_nem_hagyhatsz_ki_iden_778/full_commentlist/1#c35274226
Válasz erre: Amit nem hagyhatsz ki idén
2018-05-26T19:54:41+02:00
2018-05-26T19:54:41+02:00
Tamás Gergely
http://blog.hu/user/938749
<a href="http://eszaktour.blog.hu/2018/05/25/amit_nem_hagyhatsz_ki_iden_778?full_commentlist=1#c35273964" class="reply_nick_20224" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 35273964 );">@paráznabillegető</a>: köszi ☺️ érdemes Őket kipróbálni.
https://eszaktour.blog.hu/2018/05/25/amit_nem_hagyhatsz_ki_iden_778/full_commentlist/1#c35273964
Válasz erre: Amit nem hagyhatsz ki idén
2018-05-26T18:57:59+02:00
2018-05-26T18:57:59+02:00
paráznabillegető
http://blog.hu/user/20224
á, bazmeg... de jól nézd ki mind.<br />
csodás.<br />
jó cikk.
https://eszaktour.blog.hu/2018/02/04/gasztrosokkolo_salt_bae_es_ami_mogotte_van/full_commentlist/1#c34581700
Válasz erre: Gasztrosokkoló: Salt Bae, és ami mögötte van
2018-02-06T11:16:06+01:00
2018-02-06T11:16:06+01:00
Tamás Gergely
http://blog.hu/user/938749
Kedves Csíkosmami, persze ha az ember egy ilyen hosszú cikket ír, ejt híbákat, amelyeket huszadik átolvasásra sem fog észrevenni. Elnézést kérünk, és amit észreveszünk javítjuk.
https://eszaktour.blog.hu/2018/02/04/gasztrosokkolo_salt_bae_es_ami_mogotte_van/full_commentlist/1#c34580208
Válasz erre: Gasztrosokkoló: Salt Bae, és ami mögötte van
2018-02-06T00:58:55+01:00
2018-02-06T00:58:55+01:00
Csíkosmami
http://blog.hu/user/1166001
Johnny Deep, Salt Bean, keresztüz, áltaál ... Ráfér a cikkre egy kis helyesírásellenőrzés.
https://eszaktour.blog.hu/2018/01/20/elment_a_modern_konyha_atyja_paul_bocuse_1926/full_commentlist/1#c34495165
Válasz erre: Elment a modern konyha atyja, Paul Bocuse (1926 - 2018)
2018-01-21T14:04:38+01:00
2018-01-21T14:04:38+01:00
Stenonis
http://blog.hu/user/250426
Charles de Gaulle
https://eszaktour.blog.hu/2018/01/20/elment_a_modern_konyha_atyja_paul_bocuse_1926/full_commentlist/1#c34494137
Válasz erre: Elment a modern konyha atyja, Paul Bocuse (1926 - 2018)
2018-01-21T10:50:48+01:00
2018-01-21T10:50:48+01:00
Sexual Harassment Panda
http://blog.hu/user/796323
Nagy kár érte.
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34203833
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T18:42:25+01:00
2017-11-27T18:42:25+01:00
Szaktanár
http://blog.hu/user/277272
<a href="http://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban?full_commentlist=1#c34201545" class="reply_nick_255525" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34201545 );">@Crossroad</a>: a logikádat követve a saját magam által készített pizzára van jogom ketchupot tenni :)
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34203679
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T18:08:49+01:00
2017-11-27T18:08:49+01:00
Crossroad
http://blog.hu/user/255525
<a href="http://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban?full_commentlist=1#c34202315" class="reply_nick_813419" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34202315 );">@Republic Forever!</a>: Van összefüggés az étel íze (ízhatása) és a tészta alakja között. Szóval nem teljesen mindegy. Én speciel ragút sosem ennék sem pennével, sem más üreges tésztával, míg egy milánói jellegű sugot szinte kizárólag ilyennel tudok elképzelni. Ízlés kérdése, de a hagyományaira majd minden nemzet háklis :)
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34202315
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T13:58:19+01:00
2017-11-27T13:58:19+01:00
Lesz még Magyar Köztársaság
http://blog.hu/user/813419
Nem indegy, hogy milyen tésztával eszi az ember?? A ragu-n van a hangsúly. Attól bolognai a bolognai.<br />
<br />
Tagliatellével, pennével v. mással elfogadott, spagettivel szentségtörés?
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34202153
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T13:25:49+01:00
2017-11-27T13:25:49+01:00
nyünyüge
http://blog.hu/user/239076
gyengébbek kedvéért nem ártana a zellert szárzellerre javítani.
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34201545
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T11:27:12+01:00
2017-11-27T11:27:12+01:00
Crossroad
http://blog.hu/user/255525
<a href="http://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban?full_commentlist=1#c34201127" class="reply_nick_277272" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34201127 );">@Szaktanár</a>: A halálom a ketchup a kész kajákra. Valaki órákat tölt az étel fűszerezésével, finomra hangolásával, aztán jön egy barbár és rányom egy bolti, előre kevert szószt... Ez igaz a pizzára is!
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34201525
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T11:24:28+01:00
2017-11-27T11:24:28+01:00
Crossroad
http://blog.hu/user/255525
<a href="http://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban?full_commentlist=1#c34200599" class="reply_nick_414837" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34200599 );">@Zsíros Bödön</a>: Az olaszok a legritkább esetben használnak egyszerre ennyi fűszert, pláne egymáshoz ennyire közel álló zöldfűszereket. Én a magam részéről eddig is így főztem, azzal a különbséggel, hogy rozmaring helyett oreganot használok.
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34201127
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T10:06:22+01:00
2017-11-27T10:06:22+01:00
Szaktanár
http://blog.hu/user/277272
mindig is főben járó bűnnek tartottam a ketchupot a bolognain, meg a hasonló ételeken. mondjuk a pizzán oké, bár egy olasz ezért is leköpne.
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34200787
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T08:54:50+01:00
2017-11-27T08:54:50+01:00
Intimitás Gourmet
http://blog.hu/user/1061886
<a href="http://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban?full_commentlist=1#c34200599" class="reply_nick_414837" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34200599 );">@Zsíros Bödön</a>: az eredeti raguban semmilyen fűszer nincs, a rászórt parmezán adja meg a plusz ízt.
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34200699
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T08:28:58+01:00
2017-11-27T08:28:58+01:00
balfaszcsaszar
http://blog.hu/user/573786
nem teljesen, de majdnem<br />
<br />
<a rel="nofollow" href="http://ricette.giallozafferano.it/Ragu-alla-bolognese.html">ricette.giallozafferano.it/Ragu-alla-bolognese.html</a><br />
<br />
<a href="http://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban?full_commentlist=1#c34200599" class="reply_nick_414837" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 34200599 );">@Zsíros Bödön</a>: vagy csak rozmaring vagy csak bazsalikom vagy csak oregáno az olasz konyha szerint
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/26/monoblog_a_vilag_korul_ragu_bolognese_a_tokeletes_martas_nyomaban/full_commentlist/1#c34200599
Válasz erre: Monoblog a világ körül: Ragu bolognese, a tökéletes mártás nyomában
2017-11-27T07:58:44+01:00
2017-11-27T07:58:44+01:00
Zsíros Bödön
http://blog.hu/user/414837
Bazsalikom (még egy nagyon pici oregano is) szerintem alap egy bolognai raguban, kíváncsi vagyok így milyen lehet az íze.
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/09/egy_ehes_olasz_a_mennyek_konyhajaban_antonio_carluccio_emlekere/full_commentlist/1#c34101105
Válasz erre: Egy éhes olasz, a mennyek konyhájában. Antonio Carluccio emlékére
2017-11-10T13:54:20+01:00
2017-11-10T13:54:20+01:00
Attilajukkaja
http://blog.hu/user/53310
Szerettem a Két éhes olasz /Two Greedy Italians/ c. műsort. Sajnálom, hogy elment.
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/09/egy_ehes_olasz_a_mennyek_konyhajaban_antonio_carluccio_emlekere/full_commentlist/1#c34100873
Válasz erre: Egy éhes olasz, a mennyek konyhájában. Antonio Carluccio emlékére
2017-11-10T13:10:27+01:00
2017-11-10T13:10:27+01:00
Publikus Team
http://blog.hu/user/1201013
sajnáltam :( voltak jó műsorai...
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/09/egy_ehes_olasz_a_mennyek_konyhajaban_antonio_carluccio_emlekere/full_commentlist/1#c34100689
Válasz erre: Egy éhes olasz, a mennyek konyhájában. Antonio Carluccio emlékére
2017-11-10T12:32:16+01:00
2017-11-10T12:32:16+01:00
sunblind
http://blog.hu/user/189299
Nagyon kedveltem a munkásságát, laza volt, szívélyes, értette a konyhát. Hiányozni fog. <br />
Buon appetito. Grazie Mille.
https://eszaktour.blog.hu/2017/11/09/egy_ehes_olasz_a_mennyek_konyhajaban_antonio_carluccio_emlekere/full_commentlist/1#c34098203
Válasz erre: Egy éhes olasz, a mennyek konyhájában. Antonio Carluccio emlékére
2017-11-09T20:50:57+01:00
2017-11-09T20:50:57+01:00
Andrass9
http://blog.hu/user/290897
RIP :((
https://eszaktour.blog.hu/2017/09/21/eszak_magyarorszag_legjobbjai_a_lillafuredi_libego/full_commentlist/1#c33817782
Válasz erre: Észak – Magyarország legjobbjai: A Lillafüredi libegő
2017-09-22T21:03:06+02:00
2017-09-22T21:03:06+02:00
altona
http://blog.hu/user/118435
"Mutass valamit ami valahol van az osztrák, német, svájci szinthez!"<br />
BÁRMI!<br />
az osztrákok buták mint a sár! osszák az észt, de technikailag full kretén barom mind. viszont kedvesek, és szeretek nikik dolgozni.
https://eszaktour.blog.hu/2017/09/21/eszak_magyarorszag_legjobbjai_a_lillafuredi_libego/full_commentlist/1#c33816038
Válasz erre: Észak – Magyarország legjobbjai: A Lillafüredi libegő
2017-09-22T16:29:49+02:00
2017-09-22T16:29:49+02:00
jolankovacs
http://blog.hu/user/1075504
<a href="http://eszaktour.blog.hu/2017/09/21/eszak_magyarorszag_legjobbjai_a_lillafuredi_libego?full_commentlist=1#c33813464" class="reply_nick_40584" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 33813464 );">@Josagos</a>: Mutass valamit ami valahol van az osztrák, német, svájci szinthez!:((<br />
Semmi. Nekünk ez jutott, ebben kell megtalálni a szépet.<br />
Én is utaztam már libegőn a francia és a svájci Alpokban, de az nyilván más kategória.... Ismét sajnos....
https://eszaktour.blog.hu/2017/09/21/eszak_magyarorszag_legjobbjai_a_lillafuredi_libego/full_commentlist/1#c33813464
Válasz erre: Észak – Magyarország legjobbjai: A Lillafüredi libegő
2017-09-22T10:09:12+02:00
2017-09-22T10:09:12+02:00
Josagos
http://blog.hu/user/40584
Technikailag sehol sincs egy mostanában épített osztrák rendszer mellett, ahol fűtött ülések, fordulókor lelassító rendszert találunk...
https://eszaktour.blog.hu/2017/09/21/eszak_magyarorszag_legjobbjai_a_lillafuredi_libego/full_commentlist/1#c33812714
Válasz erre: Észak – Magyarország legjobbjai: A Lillafüredi libegő
2017-09-22T08:17:55+02:00
2017-09-22T08:17:55+02:00
jolankovacs
http://blog.hu/user/1075504
Valóban gyönyörű a táj a libegőről, volt szeremcsém kipróbálni.<br />
Igaz amit a cikk ír az élővilágról, nagyon sok madarat láttunk és a sziklákon sütkérző siklókat, gyíkokat is. Hogy milyen siklók (kígyók?) voltak, nem tudhatom, nem voltam felkészült, meg madarakból sem, de érdekes és szép volt. Csak ajánlani tudom. Szerintem most ősszel még pazarabb, mint nyáron volt.<br />
Lehett, hogy most is el kellene mennem??