Írta és szerkesztette: Tamás Gergely
A Tastewise egy weboldal, amely az élelmiszerekkel kapcsolatos elemzéseket végez, ezzel elősegítve a vendéglátásban folyamatosan lezajló változások előrejelzését.
A magas minőségű éttermi világban folyamatosan törekednek arra, hogy a legizgalmasabb összetevőkkel nyűgözzék le az egyre kifinomultabb érzékekkel rendelkező vendégeket.
A Tastewise a mesterséges intelligencia előnyeit kihasználva végez folyamatos elemzéseket. 250 millió adatpont eredményeit analizálja, többek között a különböző szociális platformokat, recepteket, étlapokat, annak érdekében, hogy valós idejű eredményeket kapjon az épp aktuális trendekről.
A kapott toplista tükrözi azokat a tapasztalható tendenciákat, amelyek a modern konyha elvárásaihoz igazodnaj, valamint az egyre kifinomultabb gurmé közösségek diktálnak. Egyes alapanyagok a szezonalitásnak megfelelően ingadoznak, míg mások véletlenszerűen változnak, ezék további vizsgálatokat kívánnak meg. A tavaly év legnagyobb durranása a karfiol volt, azonban mindig felbukkannak olyan összetevők, amiért valamiért kiemelkedik a többi közül. Nézzük meg a legkedveltebbeket.
Szarvasgomba
Menü Fejlődés (MOM): 15.83 %
Szociális Fejlődés (YOY): 3.46 %
Szőlő
Menü Fejlődés (MOM): 9.97 %
Szociális Fejlődés (YOY): 44.29 %
Füge
Menü Fejlődés (MOM): 3.75 %
Szociális Fejlődés (YOY): 355.17 %
Sütőtök
Menü Fejlődés (MOM): 28.81 %
Szociális Fejlődés (YOY): 13.66 %
Királyrák
Menü Fejlődés (MOM): 8.67 %
Szociális Fejlődés (YOY): 52.76 %
Tökmag
Menü Fejlődés (MOM): 4.69 %
Szociális Fejlődés (YOY): 23.53 %
Medvehagyma
Menü Fejlődés (MOM):6.25 %
Szociális Fejlődés (YOY): 96.67 %
Wagyu
Menü Fejlődés (MOM): 18.31 %
Szociális Fejlődés (YOY): 247.73 %
Foie Gras
Menü Fejlődés (MOM): 19.31 %
Szociális Fejlődés (YOY): 3.14 %
Rebarbara
Menü Fejlődés (MOM): 4.17 %
Szociális Fejlődés (YOY): 20.97 %
Fermentálás
Menü Fejlődés (MOM): 16.67 %
Szociális Fejlődés (YOY): 29.63 %
Fésűkagyló
Menü Fejlődés (MOM): 5.67 %
Szociális Fejlődés (YOY): 24.39 %
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.